PostHeaderIcon Nyheder

PostHeaderIcon Ballonmænd en stor succes

Ballonmænd en stor succes!!!

Vores ballonmænd her på siden er en stor succes, og vi har kun fået rosende ord for det de levere. vi vil herunder sætte nogle af de søde citater ind.

Vi kan garantere at jeres fest, fødselsdag eller andet arrangement vil blive en succes med besøg fra vores ballonmænd.

 

PostHeaderIcon Trials uge i Skive

Lars er nettop hjemkommet fra en uge i Skive, hvor han undervise i at køre trials på ethjulet cykel. Billedet her under viser lidt af hvad der er muligt, selv om man kun har et enkelt hjul. Ugen var en stor succes, og blev arrangeret i samarbejde med Cirkus Fabrikken. Arrangementet bliver gentaget næste år.

 

PostHeaderIcon Flot artikel i Nordkysten.nu

Cirkusskole 2010

Vi er så heldige og glade for at vi endnu en gang har været i avisen, denne gang er det i netavisen Nordkysten.nu.

 De skriver bl.a.  
  
Et halvt hundrede børn har fredag eftermiddag afsluttet en hektisk cirkus uge i Toftehallen med en flot forestilling for søskende, forældre og bedsteforældre. De mange børn kan samtidig se tilbage på en rigtig sjov og lærerig uge, hvor de også har mødt flere rigtige artister, som har undervist dem i alverdens cirkus kunster. Mange af deltagerne glæder sig nu til at vende tilbage til cirkus-tilværelsen senere i ferien i Cirkus Kanutski.

Hvis du vil læse hele artiklen kan du læse den her: http://www.nordkysten.nu/?Id=16189

 

PostHeaderIcon Cirkusskolen 2010 i Gribskov Kommune

Så er dette års cirkusskole i Gribskov Kommune veloverstået og vi må indrømme at det blev en succes.

BC har i hele sidste uge ledet og afholdt en Cirkusskole for børn fra 3. klasse til 8. klasse i Gribskov Kommune, selve cirkus ugen blev afholdt på Tofteskolen, hvor alle de dejlige unger også lavede en stor cirkus forestilling som afslutning på projektet.

Vi startede ugen op med en masse workshops for at alle børnene havde prøvet alle de ting de kunne få lov til at lave cirkus numre med, og for at de var helt sikre på hvad det var de ville koncentrere sig om det meste af ugen.

 

PostHeaderIcon BC laver Cirkusskole

BallonCirkus laver cirkusskole i Nordsjælland.

I sommeren 2010 skal BallonCirkus stå for afviklingen af en cirkusskole i Nordsjælland for børn og unge som går fra 3. til 8. klasse. Denne uge som ligger i juni måned bliver en rigtig sjov og lærerig uge for alle de børn som har tilmeldt sig, for de vil møde flere proffessionelle artister som vil undervise dem i alverdens cirkus kunster.

I løbet af ugen vil man kunne få undervisning af Brdr. Baltzer som deltog i Talent 2008 og som er nogle af Danmarks dygtigste akrobater, deruover vil vi få besøg af en proffessionel klovn som kommer og laver en masse sjov undervisning og så vil man kunne blive undervist i at trylle af en rigtig tryllekunstner og meget, meget mere.

Der er senest tilmeldingsfrist d. 1. juni og der er rift om pladserne så skynd jer at melde jer til. Man melder sig til via Dgi´s hjemmeside.

Vi håber at se en masse af jer.

 

 

 

 

PostHeaderIcon BallonCirkus udvider

BallonCirkus udvider med endnu flere koncepter henover sommeren.

Som i nok kan se sker der en hel del på BallonCirkus hjemmesiden, Vi har åbnet butik, Vi er i gang med at lave ny hjemmeside, Vi arbejder hårdt på at få sommerens program klar, kort sagt er vi inde i en kæmpe udvikling.

Vi vil herunder kort fortælle hvad i kan læse mere om på vores side i løbet af de næste par uger, for som sagt er vi inde i en kæmpe udvikling af BallonCirkus. Nogle af vores nye projekter er bla. at man nu kan booke Danmarks billigste ballon artist til enhver fødselsdag og fest, og som endnu en ny ting kan man booke en hoppeborg via BallonCirkus som bestemt også er en super populær og sjov aktivitet til enhver fest.

Følg godt med på hjemmsiden så vil i løbende kunne se vores mange nye tiltag, og til de første 5 der booker hoppeborgen vil der være 10% rabat. 

 

PostHeaderIcon BC optræder i Hørsholm

Den 2. maj optræder BallonCirkus i Hørsholm midtpunkt. Alle er velkomne til at komme og se på. vi optræder kl. 12 og kl. 14.

 
Citater

Super forestilling. I fangede alle lige fra starten.